Poker Client - Pöytächat - Chatin väärinkäytöstä ilmoittaminen

Tiesitkö, että voit ilmoittaa loukkaavasta chatista suoraan pöydältä? Noudata jokaista vaihetta ja raportti lähetetään välittömästi tietoturvaan tarkistettavaksi.

Vaihe 1: Napsauta taulukon alaosassa olevaa chat-kuplakuvaketta
Vaihe 2: Kun chat-ruutu avautuu - napsauta punaista lippua loukkaavalla rivillä
Vaihe 3 Valitse rikkomus avattavasta valikosta
Vaihe 4: Vahvista painamalla OK ja raportti menee suoraan tietoturvaan