Asiakastuki - Vanhentunut Android-sovellus

Pelaajien on pidettävä GGPoker-sovellus ajan tasalla, kun sitä pyydetään.

Jos sinulla on vanhentunut versio GGPoker-sovelluksesta Android-laitteellasi, näet seuraavan viestin.

Jatkaaksesi ja jatkaaksesi GGPoker-sovelluksen käyttöä, sinun täytyy klikata 'OK' poistaaksesi asennuksen ja ladataksesi päivitetyn version joko Google Play Storesta tai käyttämällä paikallisen GGPoker-sivuston linkkiä.