Vianmääritys - Kuvakaappauksen ottaminen Apple-laitteella

Näytön tallentaminen

1. Siirry Asetukset > Ohjauskeskus > Mukauta säätimiä ja napauta sitten  näytön tallennus -kohdan vieressä.
  2. Pyyhkäise ylös minkä tahansa näytön alareunasta. Jos käytössäsi on iPhone X tai uudempi tai iPad, jossa on iOS 12 tai uudempi, tai iPadOS, pyyhkäise alas näytön oikeasta yläkulmasta.
  3. Paina syvälle harmaa tietuekuvake ja napauta Mikrofoni.
  4. Napauta Aloita tallennus ja odota sitten kolmen sekunnin lähtölaskentaa.
  5. Avaa Ohjauskeskus ja napauta punainen tietueen kuvake. Voit myös napauttaa näytön yläreunassa olevaa punaista tilariviä ja napauttaa Pysäytä.