Onko EcoPayz-talletuksen epäonnistuminen?

Jos ecoPayz-talletuksesi ei näytä menevän läpi, saatat kohdata selainongelman. Kun olet aloittanut talletuksen, selaimesi tulee ladata ecoPayzin kassaikkuna, jotta voit suorittaa tapahtuman loppuun.  Saatat kuitenkin kohdata kassasivun, joka ei lataudu oikein, mikä voi johtaa tyhjään sivuun.

Kokeile seuraavia vaiheita varmistaaksesi, että kyseessä ei ole tekninen ongelma:
  • Käynnistä asiakas/sovellus uudelleen ja jatka kirjautumista GGPoker-tilillesi uudelleen
  • Kokeile toista selainta
  • Poista adblock käytöstä ja salli ponnahdusikkunat väliaikaisesti tällä sivulla
  • Tyhjennä välimuisti ja eväste
  • Yritä talletuspyyntöäsi uudelleen