Kassa - Nostot - Interac (Gigadat), maksuohjeet

Kun nostosi on hyväksytty GGPokerissa. Saat matkapuhelimeesi tekstiviestin (suojaussalasanan) ja sen jälkeen sähköpostin maksupalveluntarjoajaltamme Gigadatilta.

Sähköposti opastaa sinua valitsemaan rahalaitoksesi, jotta voit suorittaa noston loppuun.
Tämän jälkeen sinut ohjataan tallettamaan varat, jotka nostettiin GGPokerista.
Anna saamasi salasana viimeistelläksesi tapahtuman.

Huomaathan, että Gigadat on Interac-tapahtumien maksuprosessorimme, ja jos tarvitset lisäapua, ota yhteyttä Gigadatin asiakaspalveluun osoitteessa [email protected].