Asiakastuki - Minun on löydettävä käsihistoria/turnaustunnus/pyöräytys ja kulta PokerCraftissani - miten teen tämän?

1. Avaa PokerCraft GGPoker-sovelluksessa

PokerCraftiin pääsee sovelluksesta - se löytyy alabannerista aivan aikanäytön vasemmalla puolella alla olevan kuvan mukaisesti.
2. Selaa vasemmanpuoleista paneelia määrittääksesi sopivan pelityypin - Spin & Gold / All in tai Fold / Rush & Cash jne.

3. Kun olet valinnut sopivan pelityypin - voit asettaa lisäsuodattimia löytääksesi oikean päivämäärän / kellonajan

Tässä on joitain toimivia esimerkkejä alla:

1. Spin & Gold -kierrokseni ei latautunut - se oli 0,25 dollarin kierros 29. maaliskuuta

Käyttämällä yllä olevia vaiheita 1-3 - vieritä kohtaan Spin & Gold vasemmassa paneelissa - valitse mukautettu alue ja aseta päivämääräksi 29. maaliskuuta ja ota kuvakaappaus (kirjoittamalla Ctrl, Shift, S yhdessä)

2. Voitin AoF Jackpotin, mutta palkintoa ei hyvitetty - se oli $0.05/$0.10 NL Hold'em

Käyttämällä yllä olevia vaiheita 1-3 - vieritä kohtaan Kaikki sisään tai luovuta - valitse mukautettu alue ja aseta päivämääräksi 29. maaliskuuta - voit myös asettaa lisää suodattimia (Pelityyppi ja blindit)Kun olet napsauttanut Näytä, napsauta asiaankuuluvaa istuntoaNapsauta sitten pelihistoriaa, joka näyttää kaikki kädet kyseisestä istunnosta