LuxonPay - Vaihda valuutat

Jotta voit tallettaa GGPokeriin, saldon on oltava USD. Noudata alla olevia ohjeita vaihtaaksesi valuuttoja Luxonissa.

Vaihe 1 - Valitse Luxon-hallintapaneelista 'Exchange', kirjoita valuutta, jonka haluat vaihtaa.

Vaihe 2 - Valitse valuutta Vastaanottaja-osiosta.
Vaihe 3 - Syötä Lähettäjä-summa ja sinulle näytetään vaihtokurssi.
Vaihe 4 - Paina jatka ja yhteenvetonäyttö näyttää muunnoksesi.
Vaihe 5 – Kaikki saldot päivitetään välittömästi.

https://luxon.com/help-centre/questions/how-do-i-exchange-currencies/