Kuinka tallettaa käyttämällä Pay4Fun-e-lompakkoa

Pay4Fun tarjoaa huippuluokan virtuaalilompakon (e-lompakon), jossa voidaan suorittaa maksuja ja siirtoja.

Talletusvirta:
1. Valitse talletusvaihtoehto "e-lompakko" -logolla ja napsauta "Talleta"

2. Valitse "Pay4Fun"
3. Varmista, että summa on oikea, ja napsauta sitten "Talleta"

4. Anna Pay4Fun-salasanasi ja sähköpostiosoitteesi ja paina sitten jatka.

5. Maksusi on nyt onnistunut, ja sinun pitäisi nähdä sen näkyvän GGPoker-tililläsi pian.