Pokeriohjelma - Universal Player Note -huomautuksen ymmärtäminen

Tämän ominaisuuden avulla voit tehdä muistiinpanoja tietyistä pelaajista ja vastustajista vapaa-ajallasi. Napsauttamalla muistiinpanokuvaketta voit asettaa värimerkin kaikille pöydässä oleville pelaajille tai jättää tietyn muistiinpanon, joka auttaa sinua tunnistamaan vastustajasi.

Voinko käyttää pelaajan muistiinpanojani matkapuhelimellani?

Kyllä. Riippumatta siitä, tallennatko sen matkapuhelimeesi tai tietokoneeseesi, voit silti käyttää sitä riippumatta siitä, mihin laitteeseen kirjaudut.

Onko pelaajan muistiinpanon tekemisessä rajoituksia?

Ainoa rajoitus olisi enintään 1000 merkkiä