Turnaukset - Kuinka tarkistaa päättyneen turnauksen tulokset?

• Klikkaa Turnaus-välilehdellä Näytä vain tulevat -painiketta, jossa on oletusarvoisesti keltainen valintamerkki. Se sijaitsee Turnaustyyppi-suodatinosion alla.
  • Kun painiketta on napsautettu, Piilota valmis -teksti muuttuu harmaaksi ja keltainen valintamerkki katoaa.
  • Turnausluettelo päivitetään ja näyttää päättyneet turnaukset viimeisen 24 tunnin ajalta.
  • Mukavuutesi vuoksi päättyneissä turnauksissa on Valmis-tunniste Päivämäärä (Tila) -sarakkeessa.