Panostus - Miten ostaa Panostus

Voit tehdä tämän yksinkertaisesti:

1. Siirry peliohjelmiston aulassa "Turnaus" -välilehdelle

2. Kaksoisnapsauta sitä turnausta, jonka kanssa haluat ostaa toimintaa.

3. Voit sitten löytää haluamasi pelaajan, jolta voit ostaa toimintaa. Valitse vain soitin panostusvälilehdeltä.

4. Paina sitten 'Osta toiminto' -painiketta

5. Aseta ostettavan toiminnon prosenttiosuus, paina 'Osta toiminto'uudelleen-painiketta ja olet valmis lähtemään.

• Toiminta - Panostusmaailmassa toiminta viittaa prosenttiosuuteen panoksesta, jonka pelaaja tarjoutuu myymään sijoittajille.

Esimerkiksi:

Katsotaanpa yllä olevaan kuvakaappaukseen. Oletetaan, että ostit 1% 25%: sta tietyn pelaajan osakkeista. Jos pelaaja voittaa, saat $0,44

Ensin sinun on laskettava kokonaissisäänosto seuraavasti:

Sisäänosto + maksu + palkkio (jos sovellettavissa) = sisäänosto yhteensä

Sitten syötät kokonaissisäänoston seuraavaan kaavaan seuraavasti:

(Sisäänosto yhteensä / 100) * Korotus * Osake % = Kokonaisostosumma

Sitten laskenta on seuraava:

Oston kokonaissumma = (40 / 100) * 1,1 * 1 = 0,44 $