Vianetsintä - Kuinka tietää, onko yhteyteni huono

Kun palvelinkohtainen vastausnopeus lähestyy tai ylittää arvon 1 000 ms, seuraavia ongelmia voi ilmetä.

* Optimaalisen pokerikokemuksen saavuttamiseksi Network Status -tulosten tulisi mieluiten olla alle tai noin 500 ms.  Verkko-ongelmat voivat johtua useista tekijöistä kullakin palvelimella. Käytä sellaisenaan alla olevia tietoja vain viitteenä ja muista, että ne eivät välttämättä rajoitu alla lueteltuihin ongelmiin.

Palvelimen nimi
Ongelmat, joita voi ilmetä, kun vastenopeus lähestyy tai ylittää 1000 ms
.APP
  1. Jumissa logonäytössä

2. Pääaulan lataamisen viivästyminen

Ladata
  1. Jumissa logonäytössä

2. Pääaulan lataamisen viivästyminen

3. Viivästynyt tai epäonnistunut asennusohjelman lataus

CDN 1 ~ 3
  1. Viive aulan tai pöydän näyttämisessä.

2. Jotkut kuvat puuttuvat pelistä.

3. Jos tarvittavien kuvien lataaminen epäonnistui, asiakas voi sulkeutua automaattisesti.

Konfiguraatio
  1. Jumissa logonäytössä

2. Pääaulan lataamisen viivästyminen

Laastari
  1. Asiakkaan asennusohjelman viivästynyt tai epäonnistunut lataus

2. Viivästynyt tai epäonnistunut asiakkaan korjaustiedoston lataus

Palvelin1/2
  1. Asiakkaan käynnistäminen epäonnistui

2. Pää- tai turnausaulan lataamisen viivästyminen

3. Viivästyminen pöytään tai turnaukseen liittymisessä

4. Paikan otti toinen pelaaja

5. Pöydän jumissa oleva tai viivästynyt toiminta

6. Jumissa, kun taulukko muuttuu

7. Ei voi pelata yhdessä pöydässä, kun toinen pöytä toimii oikein