Pokeriohjelma - Kuinka muuttaa etu- ja takapakan muotoilua peleissäsi käytetyissä korteissa

Voit muuttaa taidesuunnittelua korttien etu- ja takaosassa yksinkertaisesti noudattamalla alla kuvattuja vaiheita.

PC:lle:

1. Napsauta peliohjelmiston aulassa alla olevaa "Vaihtoehto"-välilehteä.

2. Valitse avattava valikko kohdasta 'Etu- ja takakansi' valitaksesi mallisi.

3. Kun olet valmis, paina 'käytä' ja sitten 'OK'-painiketta

Mobiililaitteille:

1. Napauta Game App -aulassa navigointivalikkoa

2. Valitse Asetukset-painike

3. Valitse 'Kortti' -asetukset

4. Valitse sitten haluamasi front deck -malli