Pokeriohjelma - Avatarit - Avatarin vaihtaminen

Kukapa ei haluaisi siistiä avataria? Voit vaihtaa avatarisi noudattamalla alla olevia ohjeita.

PC:lle:

1. Napsauta peliohjelmiston aulassa avatariasi, joka löytyy oikeasta yläkulmasta.

2. Lyö 'Avatar'-välilehti

3. Valitse sitten haluamasi kuva

4. Napsauta 'Käytä' -painiketta ja sen jälkeen 'OK' -painiketta

Mobiililaitteille:

1. Napauta avatariasi, joka löytyy Game App -aulan oikeasta yläkulmasta.

2. Siirry 'Oma sivu' -kohdasta kohtaan 'Asetukset' ja valitse Avatar

3. Valitse tältä sivulta avatarisi