Pokeriohjelma - Kuinka asettaa automaattisen lisäoston hallinta

Voit määrittää käteispelien automaattisen uudelleenoston summat noudattamalla alla olevia ohjeita.

1. Klikkaa "Vaihtoehto"-välilehteä peliohjelman aulan alla.

2. Valitse "Automaattinen lisäosto" -välilehti

3. Vaihda Käytä automaattista lisäostoa -asetukseksi "ON"

• Kun tämä osio on käytössä, voit ostaa pelimerkkejä automaattisesti uudelleen pöydältä. Vieritys toimii työkaluna, jolla voit määrittää prosenttiosuuden sisäänostosummastasi.

4. Kun olet valmis, paina 'käyttää'-painiketta ja paina sitten'OK' ottaaksesi muutokset käyttöön.