Käteispelit - Omaha-välilehdellä navigointi

PC:lle:

1. Napsauta GGPoker-aulassa "Omaha"-välilehteä

2. Taulukkoa voi tarkastella kahdella tavalla. 'Ryhmänäkymä' ja 'Taulukkonäkymä'. Valitse haluamasi vaihtoehto.

3. Valitse ja valitse haluamasi kaihtimet ja paina sitten Avaa- tai Liity-painiketta

Mobiililaitteille:

1. Klikkaa pelisovelluksen aulassa "Omaha"-painiketta

2. Taulukkoa voi tarkastella kahdella tavalla. 'Ryhmänäkymä' ja 'Taulukkonäkymä'. Valitse haluamasi vaihtoehto.

3. Valitse ja valitse haluamasi kaihtimet ja napauta sitten Liity-painiketta