Pokeriohjelma - Kuinka asettaa sisäänoston hallinta

Jos haluat asettaa sisäänoston hallinnan summalle, jonka haluat tuoda käteispöytiin oletuksena, seuraa alla olevia ohjeita.

1. Napsauta 'Vaihtoehto-välilehteä GGPoker-sovelluksessa.

2. Valitse 'Buy-in'-välilehti

3. Valitse "Automaattinen sisäänosto" -valintaruutu.

• Tässä osiossa voit määrittää prosenttiosuuden, jonka haluat tehdä sisäänoston. Tässä tapauksessa, kun liityt pöytään, se näyttää sinulle automaattisesti summan, joka on 50 % maksimisisäänostosta.

4. Kun olet valmis, paina 'käyttää'-painiketta ja paina sitten'OK' ottaaksesi muutokset käyttöön.