Vianmääritys - Pikselöityneen asiakasnäytön korjaaminen

Kokeile seuraavia vaiheita:

1. Napsauta ensin hiiren kakkospainikkeella mitä tahansa tyhjää tilaa työpöydällä ja napsauta hiiren vasemmalla painikkeella ' Nvidia Control Panel'.

2. Kohdasta 3D-asetukset käyttäjä voi löytää ' Säädä kuva-asetuksia esikatselulla'. Napsauta tätä ja valitse ikkunasta ' Käytä 3D-kuvan lisäasetuksia'.

3. Kohdasta 3D-asetukset käyttäjä voi löytää ' Hallitse 3D-asetuksia'. Napsauta tätä ja löydät ' Multi-display / mixed-GPU-kiihdytys' - kentän. Valitse sen vieressä olevasta avattavasta valikosta ' Yhden näytön suorituskykytila'.