Vianmääritys - Yritin päivittää sovellusta, mutta se sanoo jatkuvasti "Päivitys epäonnistui". Mitä minun pitäisi tehdä?

Tämä ongelma ilmenee, kun käyttäjät yrittävät päivittää sovelluksen, kun heidän verkkoyhteytensä on epävakaa, mikä johtaa epäonnistuneeseen yritykseen jäsentää paketti.

Tarkista ensin Internet-yhteytesi varmistaaksesi, että se on vakaa; voit jopa ottaa yhteyttä Internet-palveluntarjoajaasi varmistaaksesi, onko ongelma.

Kun olet varma, että sinulla on vakaa yhteys, poista kaikki tiedostosi ja lataa asennustiedosto uudelleen ja asenna tiedosto uudelleen.

Jos ongelma jatkuu, pyydä apua tukitiimiltäsi.