Asiakastuki - Olen saanut virheilmoituksen, jossa ilmoitetaan, että olen kirjautunut sisään toisesta laitteesta?

Jos saat tällaisen kehotteen tai sähköpostin, ota välittömästi yhteyttä asiakastukeemme. Yleinen syy tähän virheeseen on, että pelaajat ovat jättäneet tilinsä kirjautuneena yhteen laitteeseen yrittäessään kirjautua sisään toisella laitteella. Jos käytät mobiilisovellusta useammin kuin työpöytäsovellusta, varmista, että napsautat aina "kirjaudu ulos" ennen sovelluksen sulkemista.