Pokeriohjelma - Mitä tapahtuu, kun ohjelmisto lakkaa vastaamasta enkä pääse turnaukseen?

Osallistumalla turnaukseen pelaajat hyväksyvät Internet-yhteyden katkeamisen riskin, joka johtuu ongelmista heidän tietokoneensa ja palvelimien välisessä yhteydessä, viiveestä, jäätymisestä tai vastaavista mahdollisista sekalaisista ongelmista. Emme ota mitään vastuuta pelaajan yhteydestä paitsi palvelimen kaatumisen yhteydessä, koska se ei ole meidän hallinnassamme.