PokerCraft - Miten tarkistan, ovatko pelimerkkini palanneet tililleni PokerCraftin kautta?

Jos haluat tarkistaa itse, onko saldosumma otettu huomioon oikein, toimi seuraavasti:

1.Käynnistä PokerCraft peliohjelmistosta/-sovelluksesta

2. Valitse oikea pelityyppi

3. Valitse haluamasi päivämäärä ja kellonaika, jonka haluat etsiä

4. Klikkaa "Näytä"-painiketta nähdäksesi käsihistorian "Pelihistoria"-osiosta.

5. Vertaa käsihistorian tietoja siihen, kuinka paljon rahaa sinulla oli ennen vastaavan peliistunnon alkua