PokerCraft - Miten voin tarkistaa mobiilissa pelaamieni käsien käsihistorian?

Voit tarkistaa käsihistoriasi klikkaamalla kolmen vaakaviivan kuvaketta sen pöydän oikeassa yläkulmassa, jossa pelaat. Tämä avaa sivuvieritysikkunan, joka näyttää käsihistoriasi tiedot.

Käsihistorian tiedot:

• Taskukortit - taskukorttisi näkyvät vasemmanpuoleisessa sarakkeessa

• Voittaja - näytä kunkin käden voittajan lempinimi.

• Potti (voitto) - näytä kunkin käden voittajan voittama voitto