Pokeriohjelma - Voinko jatkaa pelini pelaamista, jos vaihdan mobiili- ja työpöytäsovelluksen välillä? Kuinka vaihdan matkapuhelimesta tietokoneeseen ja päinvastoin?

Kyllä. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti käynnistämällä työpöytä- / mobiiliasiakkaan ja kirjautumalla sisään.

Muistiinpano: Yhteytesi matkapuhelimeesi katkeaa, kun olet kirjautunut työpöytäohjelmistoosi tai päinvastoin. Pelipöytä avautuu automaattisesti juuri kirjautuneelle laitteelle, joten voit jatkaa siitä, mihin jäit.