Vianetsintä - Millainen on yhteyden vakaus mobiilisovellusta käytettäessä?

Internet on vertaisverkko. Jokaisen mobiililaitteellasi suorittamasi tehtävän on kuljettava eri koneiden kautta, jotka eivät kuulu verkkoomme, tai oman Internet-palveluntarjoajasi kautta. Tämä tarkoittaa, että emme voi taata virheetöntä kattavuutta aina. Internet-yhteytesi on aina vain niin vahva kuin vertaisluettelon heikoin lenkki, jota tietojen on kuljettava.

On myös tärkeää huomata, että kun vaihdat verkkojen välillä, tällaiset toiminnot voivat viedä laitteeltasi jopa 90 sekuntia yhteyden muodostamiseksi Wi-Fi-verkkoon mobiilidatan käytöstä. Tänä aikana yhteys voidaan katkaista tai kirjata ulos, joten varmista, että jos vaihdat Wi-Fi-verkkoon mobiilidatasta, teet sen ennen kuin aloitat pokerin pelaamisen mobiililaitteella.