Pokeriohjelma - Show-korttien ymmärtäminen

Tämän ominaisuuden avulla voit näyttää yhden (tai molemmat) taskukortin vastustajillesi, kun käsi on päättynyt. Kolme Näytä kortti -vaihtoehtoa (löytyy taulukon oikeasta alakulmasta, kuva näkyy alla) näkyvät nopeasti näytöllä, kun käsi on ohi, ja voit halutessasi napsauttaa sitä tai olla napsauttamatta sitä.

Jos valitset vaihtoehdon Näytä kortti, valitut kortit näytetään vastustajille.

PC:lle:

Mobiililaitteille:

Huomaa, että sinulla on vain hetki aikaa, ennen kuin järjestelmä sotkee kortit ja jakaa seuraavan käden.