PokerCraft - Omat turnaukset - Pelihistoria

PokerCraft My Tournaments -välilehdellä pelaajat voivat tarkastella kaikkia aiempia käsihistorioitaan ja käsihistoriat viimeisten 90 päivän ajalta voidaan ladata ja viedä kolmannen osapuolen ohjelmiin.

Voit tarkastella käsihistorioitasi noudattamalla alla olevaa vaiheittaista opasta

1. Avaa PokerCraft tietokoneella tai mobiililaitteella

2. Valitse vasemmasta sivupalkista Omat turnaukset
3. Valitse päivämäärä avattavasta valikosta - viimeinen tunti näytetään oletuksena, mutta tätä voidaan muokata mukaan lukien mukautettu aluevaihtoehto.4. Voit rajata hakua valitsemalla Näytä vain ITM tai Näytä hyvitys vain5. Kun olet lopettanut suodatuksen, napsauta näytä paljastaaksesi pelisi

6. Valitse tarkistettava peli ja valitse sitten pelihistoria ja se paljastetaan alla

Huomaa, että voit tarkastella/valita vain yhden turnauksen kerrallaan.