Pokeriohjelma - Voinko käyttää HUD/seurantaohjelmistoa toisella sivustolla, kun GGPoker-pöydät ovat aktiivisia

GGPoker kieltää ehdottomasti sellaisten aputyökalujen tai -palveluiden käytön GGPoker-ohjelmiston käytön aikana, jotka voivat helpottaa kiellettyjä toimintoja ja käyttäytymistä, kuten turvallisuus- ja ekologiasäännöissämme (SEP) on määritelty:

• Työkalut tai palvelut, jotka tarjoavat epäreilua etua vastustajiin nähden, kuten kaikenlainen reaaliaikainen apu (RTA), botit (täysin tai osittain automatisoidut), ratkaisijat, kaaviot tai kolmannen osapuolen heads-up-näytöt (HUD).
  • Työkalut tai palvelut, jotka helpottavat käsihistoriatietokannan keräämistä ja mahdollistavat massadata-analyysin (MDA), kuten Hand2Note, PokerTracker tai Holdem Manager.
  • Työkalut tai palvelut, jotka auttavat suorittamaan lisätoimia asiakkaan käytön aikana, kuten istumakomentosarjat tai automaattiset muistiinpanotyökalut.
  • Etäkäyttötyökalut, jotka mahdollistavat pääsyn omaan koneeseen tai laitteeseen, kuten TeamViewer, AnyDesk, ChromeRDP ja muut.
  • Virtuaalikoneet tai emulaattorit, jotka kätkevät koneen ja laitteen, kuten Oracle VM VirtualBox, VMware, Parallels ja muut.
  • VPN:t, välityspalvelimet tai muut työkalut, jotka peittävät sijainnin.
  • Skriptit, jotka on suunniteltu ohittamaan GGPokerin tarkoitettu käyttäjäkokemus.
  • Työkalut tai palvelut, joiden tarkoituksena on poimia tai louhia pelitietoja GGPN:stä.
  • Työkalut tai palvelut, jotka mahdollistavat useiden laitteiden hallinnan, kuten Mouse without Borders, ShareMouse, Synergy ja Input Director.
Koko SEP on nähtävissä osoitteessa https://ggpoker.com/security-ecology-policy/

Mahdolliset toimet rikkomusten yhteydessä

Rikkomustapauksessa ryhdymme asianmukaisiin toimiin alustamme eheyden säilyttämiseksi SEP:n mukaisesti.