Tilin turvallisuus - Unohditko rahaston salasanan

Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected ] unohtuneen rahastosalasanan nollausta varten, jolloin agentit voivat manuaalisesti poistaa toiminnon käytöstä.

Kun aktivointi on poistettu, asianomaisten pelaajien on siirryttävä asianmukaiseen sovelluksen sisäiseen paneeliin ja aktivoitava tämä ominaisuus uudelleen uuden rahaston salasanan asettamiseksi.