Poker Client - Mukautettu pöydän asettelu - FAQ ja yhteenveto

Mitä ovat mukautetut taulukkoasettelut?

Mukautettujen taulukkoasettelujen avulla voit tallentaa tietyn määrän taulukoita haluamaasi asetteluun ja järjestää ne uudelleen kyseiseen asetteluun yhdellä napsautuksella. Tämä on ihanteellista pelaajille, jotka haluavat taulukot tiettyihin ruutuasentoihin.

Kuinka monta mukautettua taulukkoasettelua voin tallentaa?

Voit tallentaa laitteeseesi enintään 4 mukautettua pöytäasettelua.

Kuinka monta taulukkoa voin näyttää näytöllä?

Tämä riippuu laitteesi resoluutiosta. Mitä enemmän pikseleitä laitteessa on, sitä enemmän taulukoita voidaan näyttää ilman päällekkäisyyksiä.

Jos haluat testata, kuinka monta taulukkoa laitteesi pystyy näyttämään tällä tavoin, suosittelemme avaamaan taulukoiden enimmäismäärän (20) ja käyttämään "laatta taulukko" -toimintoa. Tämä näyttää maksimimäärän, jonka näyttösi voi näyttää ilman päällekkäisyyksiä,

Mitä tapahtuu mukautetuille taulukkoasetelmilleni, jos näytön resoluutio muuttuu?

Mukautetut taulukkoasetelmat tallennetaan paikallisesti laitteeseen. Jos vaihdat näyttöä, saatat joutua palauttamaan mukautetut asettelut, jotta ne toimisivat optimaalisesti uuden näytön kanssa. Tämä on nopea ja helppo tehdä. Voit asettaa taulukot haluamaasi asentoon ja tallentaa uuden asettelun uudelle näytölle Custom Table Layout -prosessin avulla.

Ovatko mukautetut taulukkoasetelmani käytettävissä useilla eri laitteilla?

Ei. Mukautetut taulukkoasetelmat tallennetaan paikallisesti laitteisiin. Sinun on luotava yksittäiset asettelut, jos käytät useita laitteita, esim. pöytätietokonetta ja kannettavaa tietokonetta.

Voinko käyttää mukautettuja taulukkoasetteluja tabletilla tai mobiililaitteella?

Mukautetut taulukkoasettelut eivät ole käytettävissä tablet- ja mobiililaitteissa, vain PC/Mac-laitteissa.

Tabletit ja matkapuhelimet käyttävät tällä hetkellä GGPokerin mobiilisovellusta, joka mahdollistaa enintään 4 pöydän pelaamisen samanaikaisesti.

Ovatko mukautetut asettelut vaihdettavissa Windows- ja Mac-laitteiden välillä?

Ei. Mukautetut taulukkoasetelmat tallennetaan paikallisesti laitteisiin. Sinun on luotava yksittäiset asettelut, jos käytät useita laitteita, esimerkiksi pöytätietokonetta ja kannettavaa tietokonetta.

Voinko valita, missä uudet taulukot, jotka avaan käyttäessäni mukautettua taulukkoasettelua, näytetään?

Jos käytät mukautettua taulukkoasettelua, uusista avattavista taulukoista ei tule osa tätä asettelua, vaan ne on sijoitettava itsenäisesti.

Esimerkiksi:

Jos mukautettu taulukkoasettelu on tarkoitettu kuudelle pöydälle ja avaat seitsemännen pöydän, se on sijoitettava mukautetun asettelun rinnalle tai voit luoda uuden 7 pöydän asettelun tulevaa käyttöä varten.

Jos minulla on vähemmän taulukoita avoinna kuin mitä mukautettu taulukkoasettelu mahdollistaa, voinko silti käyttää sitä näiden taulukoiden sijoitteluun?

Mukautetut taulukkoasettelut toimivat vain, kun oikea määrä taulukoita on avoinna.

Esimerkiksi:

Jos mukautettu taulukkoasettelu on tarkoitettu kuudelle taulukolle ja sinulla on vain kolme taulukkoa auki, mukautetun taulukkoasettelun valitseminen ei järjestä niitä uudelleen. Voit käyttää "Laatoitustaulukot"-toimintoa tai luoda uuden mukautetun taulukkoasettelun kolmelle taulukolle.