Smart HUD - Omien tilastojen tarkastelu

Pelaajat voivat tarkastella omia Smart HUD -tilastojaan nykyisessä pöydässä, jossa he pelaavat, ja nähdä, mitä heidän vastustajansa näkevät heistä.

Voit tehdä tämän napsauttamalla 'Smart HUD' -välilehteä, kun napsautat avatariasi hiiren kakkospainikkeella.

Pelaajilla on myös mahdollisuus nähdä itsestään joitakin ainutlaatuisia tilastoja, jotka eivät näy vastustajille.

• Istunnon aika - näyttää istunnon ajan siitä lähtien, kun pelaajat istuivat sisään.
  • WinRate (%) - näyttää voittosuhteen pöydässä.
    • (Showdownissa voitetut kädet / Showdown-käsien kokonaismäärä) x 100
  • Aikapankki - näyttää jäljellä olevan aikapankin (ei käytettävissä All-In- tai Fold-pöydissä).
  • Sit-Out Time - näyttää Sit-Out Time jäljellä

(lisää kuva)