Asiakastuki - Miksi GGPokerin turnaustulokset eivät ole julkisesti saatavilla?

GGPoker on päättänyt olla näyttämättä julkisten turnausten täydellisiä tuloksia.

Näin on pyritty estämään heikommiksi koettujen pelaajien tahallinen kohdentaminen.

Tämä muutos voi olla joidenkin mielestä epäsuosittu, koska se vaikuttaa heidän tulostensa seurantaan.

Pokeri on kuitenkin yksilöllinen asia, ja kaikki päätökset on tehtävä ilman ulkopuolista apua.

Voit silti tarkastella yksittäisiä GGPoker-turnaustuloksiasi Pokercraft-ohjelmistossamme.

Kiitos ymmärryksestänne ja yhteistyöstänne tähän muutokseen sopeutumisessa. Jos haluat antaa henkilökohtaista palautetta, voit liittyä Reddit-yhteisöömme täällä.