Poker Client - Kuinka syöttää kuponkikoodi?

Kuponkikoodit eroavat rekisteröitymiskoodeista, eikä niitä saa syöttää GGPokeriin rekisteröitymisen yhteydessä.

Jos sinulla on kuponkikoodi, sinun on syötettävä se Kupongin rekisteröinti -kenttään.

Seuraa alla olevia ohjeita:

Työpöytä (Windows/Mac)

• Kirjaudu sisään GGPoker-tilillesi.
  • Napsauta avatariasi
  • Vasemmanpuoleisessa valikossa - klikkaa Coupon Registration (Kuponki rekisteröinti)
  • Syötä koodi ja napsauta Rekisteröidy
  • Jos olet syöttänyt voimassa olevan kuponkikoodin, palkkio maksetaan tilillesi välittömästi.

Mobiili (Android/iOS)

• Kirjaudu sisään GGPoker-tilillesi.
  • Napauta Koti-valikossa kohtaa Minä
  • Napauta USD-saldosi oikealla puolella olevaa >.
  • Napauta Kupongin rekisteröinti
  • Syötä koodi ja napsauta Rekisteröidy
  • Jos olet syöttänyt voimassa olevan kuponkikoodin, palkkio maksetaan tilillesi välittömästi.