Kassa - Siirrot - T$-siirrot

T$-siirrot ovat mahdollisia GGPoker-asiakkaan kassaosiossa.

Huomaa, että yllä olevaan on merkittäviä poikkeuksia, jotka sisältävät, mutta eivät rajoitu niihin,

1. Lähettäjällä / vastaanottajalla on oltava täysin vahvistettu GGPoker-tili.
2. Lähettäjällä/vastaanottajalla on oltava vahvistettu sähköpostiosoite.
3. Lähettäjällä/vastaanottajalla on oltava vahvistettu matkapuhelinnumero.
4. GGPokerUK-pelaajat voivat lähettää/vastaanottaa vain toisilta GGPokerUK-pelaajilta - GGPUK:n ulkopuoliset pelaajat eivät voi lähettää GGPUK:n pelaajille tai päinvastoin.

Jos T$-siirrot ovat käytettävissä, voit siirtää niitä GGPokerin kassalla napsauttamalla GGPoker-sovelluksen Cashier Poker -merkkiä.

1. Valitse Siirrä
2 Kirjoita vastaanottavan soittimen sähköpostiosoite.
3. Valitse T$
4. Valitse summa
5. Napsauta Käytä
6. Napsauta siirrä

HUOM: T$ ovat pelin sisäistä valuuttaa, jota voi käyttää minkä tahansa GGPokerin turnauspelin sisäänostojen rahoittamiseen. Niillä voi myös ostaa panostuksia panostusalustalta.