Pokeriohjelma - Kuinka tarkistaa lippusi

Voit tarkistaa lippusi noudattamalla alla kuvattuja ohjeita.

PC:lle:

1. Klikkaa Game Client -aulassa "lippujen näyttöruudusta, joka on käteissaldosi, C$- ja T$-saldosi alapuolella.

2. Napsauta lippua, jota haluat tarkastella (jos sinulla on useita lippuja)

3. Liput ja hyväksytyt turnaukset näytetään tässä yhdessä lipun voimassaoloajan, päivämäärän ja kellonajan kanssa.

Huom: Spin & Gold -lippujen osalta et voi rekisteröityä peleihin tästä ikkunasta - sinun on käytävä Spin & Gold -aulassa, valittava asianmukainen sisäänostoarvo ja lippusi käytetään.

Mobiililaitteille:

1. Siirry pelisovelluksessa kohtaan Me.

2. Napsauta USD-saldoa nähdäksesi pudotusvalikon:

3. Tältä sivulta voit tarkistaa lippusi