Pokeriohjelma - Kuinka ladata ja asentaa pokeriohjelma Macille

Voit ladata pokerisovelluksemme verkkosivustoltamme. Noudata vain näitä yksinkertaisia ohjeita ladataksesi ja asentaaksesi ohjelmiston:

1. Lataa MAC-versio

2. Asenna asiakas avaamalla DMG-tiedosto kaksoisnapsauttamalla.

3. Vedä GGPoker-kuvake Sovellukset-kansioon

4. Suorita kuvake Sovellus-kansiossa.

5. Valitse ' Rekisteröidy' ja uusi selainikkuna avautuu, jossa voit luoda pelaajatunnuksesi ja salasanasi

6. Aseta käyttäjänimesi, salasanasi ja täytä jäljellä olevat kentät ja paina sitten ' Luo tili'

7. Kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran, sinua pyydetään valitsemaan asuinmaasi. Aseta lempinimesi ja valitse haluamasi avatar ennen kuin painat Käytä-painiketta.

GGPoker ei ole saatavilla Linuxissa.