Kassa - Talletus - Mitkä maksutavat ovat saatavilla maassani?

Jos haluat tehdä talletuksen GGPokeriin, sinulla on useita vaihtoehtoja, joista valita. Helpoin tapa tehdä talletus on GGPoker-asiakkaan Kassat-välilehden kautta.

Kun avaat Kassat-välilehden, näet luettelon käytettävissä olevista maksutavoista. Käytettävissä olevat maksutavat riippuvat alueestasi, ja GGPoker synkronoi maksutavat automaattisesti sijaintisi mukaan.

Jos kuitenkin haluat nähdä täydellisen luettelon kaikista talletuksiin käytettävissä olevista maksutavoista, voit seurata näitä yksinkertaisia ohjeita:

Vaihe 1: Syötä haluamasi summa ja klikkaa Talleta:

Vaihe 2: Valitse käytettävissä olevien maksutapojen luettelosta

Ota yhteyttä [email protected] jos tarvitset lisäapua talletuksessasi/nostoissasi.